21 jun 2010, 23:45

Бял валс 

  Poesía » De amor
1387 0 13

 

Бурята все така ни кани на бял валс.

Кого ли, тя, лукавата ще докосне?

Очите ни все още попиват слънце,

а вече Пролетта е отседнала в нас.

 

Нищичко днес няма да ти пожелая.

Помечтай си!

Аз съм тук – от мечтите ти изтъкана.

Никога няма навярно да бъда твоя,

но да танцуваш в съня ми

... е благодат!

 

 

21.10.2008 г.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??