Бяла нощ,луната грее...
А вятърът с бриз прохладен
подклажда... Звездите като
жар да греят.
Тишина и в нея мислите препускат!?
Препускат в хаоса живот.
Словата тук са недостойни...
Мигът вълшебен да опишат в стих.
Мълчание, времето е спряло.
Вълшебство сътворено с обич.
Наречено живот. Живот и в него
щурците тиха песен в храсталаците
ще пеят... За нас и нашият живот.
© Ангел Todos los derechos reservados