18 may 2019, 13:16

Бяла роза 

  Poesía » Otra
256 3 8

Ранно утро, ран листец,

росна капка,тих дъждец.

Бяла китка, жив венец,

пъпка нова до градец.

 

Роза нова, нов живот,

нова обич, новий свод.

Роза бяла, миг живяла,

обич вечна не видяла.

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??