В мечти съм аз унесен,
ала тъжен и замислен,
помня теб - роза с бодли -
ти единствена си, но боли.
Утеха искам - цъфти през май,
желая с усмивка да те видя,
та на болката да дойде край,
искам в рая аз да ида!
© Георги Todos los derechos reservados