Apr 13, 2016, 9:14 PM  

Бяла роза 

  Poetry » Love
330 0 0

В мечти съм аз унесен,

ала тъжен и замислен,

помня теб - роза с бодли -

ти единствена си, но боли.

 

Утеха искам - цъфти през май,

желая с усмивка да те видя,

та на болката да дойде край,

искам в рая аз да ида!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??