13 апр. 2016 г., 21:14  

Бяла роза 

  Поэзия » Любовная
329 0 0

В мечти съм аз унесен,

ала тъжен и замислен,

помня теб - роза с бодли -

ти единствена си, но боли.

 

Утеха искам - цъфти през май,

желая с усмивка да те видя,

та на болката да дойде край,

искам в рая аз да ида!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??