9 nov 2006, 12:02

бяла стая/продаден свят 

  Poesía
760 0 4
Чакам в бялa стая,
човекът който
продаде света,
индианци танцуват
около пурпурен огън,
а аз чакам човекът
продал света.
Сбогом прозорец
не ми трябваш
искам светлина
да огрее тази земя.
Чакам в бяла стая
и въздуха избухна
в сълзи,
спрях да мисля,
и очистих се в
огнени лъчи.
Просто солени,
хорски сенки
се разхождат и
побутват ме
с юмрук.
Бяла стая пълна
с лудост,
бяла стая
а вътре аз.
Хайде момиче,
ела при мен
нека те запозная
с моя влажен дъх.
Бяла стая а в мен
тичат коне.
Бяла стая
а в главата ми
настават студове.
Бяла стая покрита с
тъма,
няма пердета
няма светлина
бяла стая ,
мракът я поглъща
бяла стая
някой продаде света.

© Тарададам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ами възможно е защото съм голям фен на доорс и си признавам че пиша докато ги слушам или по-точно докато слушам морисън
  • Напомня ми нещо от "Дорс". Имаш талант!!! Давай!
  • Бяла стая покрита с
    тъма,
    няма пердета
    няма светлина
    бяла стая ,
    мракът я поглъща
    бяла стая
    някой продаде света.

    Хубаво...
  • Тъжно е!!! Понякога попадаме там, дори и за миг.
Propuestas
: ??:??