15 dic 2016, 20:00

Бяла съм 

  Poesía » De amor
1487 7 12

Пак ми липсваш и пак те жадувам,
мое силно, горещо момче,
вместо с тебе с тъгата флиртувам
и изгубвам се в нея... дете.

И пътувам през твоите мисли,
там попадам на цветни следи,
виждам себе си в цвете разлистено,
по стеблото ми – тънки бодли.

Дивна роза за твоето тяло,
в мрак ухая на нежна негà,
и разцъфвам в душата ти...   в бяло,
моя страстна, безумна съдба.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??