Dec 15, 2016, 8:00 PM

Бяла съм 

  Poetry » Love
1486 7 12

Пак ми липсваш и пак те жадувам,
мое силно, горещо момче,
вместо с тебе с тъгата флиртувам
и изгубвам се в нея... дете.

И пътувам през твоите мисли,
там попадам на цветни следи,
виждам себе си в цвете разлистено,
по стеблото ми – тънки бодли.

Дивна роза за твоето тяло,
в мрак ухая на нежна негà,
и разцъфвам в душата ти...   в бяло,
моя страстна, безумна съдба.

 

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??