26 jul 2006, 21:34

Бялата дама 

  Poesía
1171 0 4

Бялата дама

Тя, Бялата дама, ще донесе надежда,

светлина в мрака на нощта.

Тя с вълшебната си прежда

ще оплете към Вечността врата.
 
В тишината на малката стая

лунен лъч ще се промъкне.
 
Там, между Реалността и Безкрая

ти ще видиш Бялата дама.

Усмивка ще разцъфти на мъдрото ù лице,

когато погледите ви се срещнат.

Тя ще протегне към тебе ръце,

а устните ù успокоителни думи ще шепнат.

Ти ще се сгушиш в нежната ù прегръдка,

защитен от враждебния свят.

Тревогите ти ще излетят като птици,

а ти ще потънеш в очите на Бялата дама.

Юни, 2006 г

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??