19 jun 2012, 10:56

Бяло 

  Poesía » Otra
669 0 1

Бяла е стаята, мила,
в която за сетно ще легнем.
Да изпеем последната
песен в живота
и допием чашата с вино.

После сами да измием телата
в белите води на забравата
и да тръгнем бели нататък,
където е ослепително бяло.

© Стефан Балди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??