19.06.2012 г., 10:56 ч.

Бяло 

  Поезия » Друга
666 0 1

Бяла е стаята, мила,
в която за сетно ще легнем.
Да изпеем последната
песен в живота
и допием чашата с вино.

После сами да измием телата
в белите води на забравата
и да тръгнем бели нататък,
където е ослепително бяло.

© Стефан Балди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??