Jun 19, 2012, 10:56 AM

Бяло 

  Poetry » Other
667 0 1

Бяла е стаята, мила,
в която за сетно ще легнем.
Да изпеем последната
песен в живота
и допием чашата с вино.

После сами да измием телата
в белите води на забравата
и да тръгнем бели нататък,
където е ослепително бяло.

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??