2 feb 2007, 10:48

БЪДИ ДЕТЕ 

  Poesía
2126 0 10

На всички пораснали

и непораснали деца

 

Бъди дете!

Каквото виждам те сега!

Не настоявай да пораснеш.

Усмихвай се на всякакви картинки.

В съня си пускай само бели феи.

Мечтай за бъдещето си полека.

Недей напуска детската пътека!

Когато остарееш си спомни,

че някога си бил дете и ти!

Бъди дете!

Не настоявай да пораснеш!

Усмихвай се на глупостта,

във детството ти има неизвестност,

но има също много красота!

Бъди дете…

 

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??