1 feb 2007, 19:01

Бъди надеждата 

  Poesía
629 0 3

Светлината дето е във теб…

Не я угасвай!...

Тъмнината, тази вътре в мен…

Ти освети я!...

Вдъхни живот,

Вдъхни любов – на мен…

Бъди надеждата,

Сърцето ти стопли ми!...

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??