Feb 1, 2007, 7:01 PM

Бъди надеждата 

  Poetry
627 0 3

Светлината дето е във теб…

Не я угасвай!...

Тъмнината, тази вътре в мен…

Ти освети я!...

Вдъхни живот,

Вдъхни любов – на мен…

Бъди надеждата,

Сърцето ти стопли ми!...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??