1.02.2007 г., 19:01 ч.

Бъди надеждата 

  Поезия
628 0 3

Светлината дето е във теб…

Не я угасвай!...

Тъмнината, тази вътре в мен…

Ти освети я!...

Вдъхни живот,

Вдъхни любов – на мен…

Бъди надеждата,

Сърцето ти стопли ми!...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??