1 may 2007, 10:29

Бъди ни дълго здрав и жив 

  Poesía
854 0 0
На Петър Петев 


За музиканта от сърце

ще тропнем весело хорце,

празнува своя ден Рожден,

мъжът за музика роден!


Ще ни посвири той чудесно,

ще  ни попее сладки песни.

"Бъди ни  дълго здрав и жив,

все тъй засмян и най-щастлив!"

3.12.2006

© Даниела Челебиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??