За музиканта от сърце
ще тропнем весело хорце,
празнува своя ден Рожден,
мъжът за музика роден!
Ще ни посвири той чудесно,
ще ни попее сладки песни.
"Бъди ни дълго здрав и жив,
все тъй засмян и най-щастлив!"
3.12.2006
© Даниела Челебиева Все права защищены