23 dic 2012, 11:06

Бъдни вечер 

  Poesía » De amor
930 0 0

Вечер на надеждата - свещичка гори.

Огнището стопля нашите души.

Пълна е трапезата сега.

Усмивки огряват нашите лица.

Доброта гори в нашите сърца.

Вечер на надеждата,

пожелай си щастливи дни.

Свещичка гори, нека бъдем добри.

 

 

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??