23.12.2012 г., 11:06 ч.

Бъдни вечер 

  Поезия » Любовна
829 0 0

Вечер на надеждата - свещичка гори.

Огнището стопля нашите души.

Пълна е трапезата сега.

Усмивки огряват нашите лица.

Доброта гори в нашите сърца.

Вечер на надеждата,

пожелай си щастливи дни.

Свещичка гори, нека бъдем добри.

 

 

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??