Dec 23, 2012, 11:06 AM

Бъдни вечер 

  Poetry » Love
826 0 0

Вечер на надеждата - свещичка гори.

Огнището стопля нашите души.

Пълна е трапезата сега.

Усмивки огряват нашите лица.

Доброта гори в нашите сърца.

Вечер на надеждата,

пожелай си щастливи дни.

Свещичка гори, нека бъдем добри.

 

 

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??