23 дек. 2012 г., 11:06

Бъдни вечер 

  Поэзия » Любовная
827 0 0

Вечер на надеждата - свещичка гори.

Огнището стопля нашите души.

Пълна е трапезата сега.

Усмивки огряват нашите лица.

Доброта гори в нашите сърца.

Вечер на надеждата,

пожелай си щастливи дни.

Свещичка гори, нека бъдем добри.

 

 

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??