8 oct 2007, 8:37

България в ЕС 

  Poesía
779 0 7

България в ЕС

Безверие се стеле над нашия народ,

всички са закъсали, без чушки и компот.

Демокрация настана в нашата страна,

мизерия ужасна чука на външната врата.

Европейска нация сме станали навред,

ала вървим все назад и по-назад, а не напред.

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??