Oct 8, 2007, 8:37 AM

България в ЕС 

  Poetry
783 0 7

България в ЕС

Безверие се стеле над нашия народ,

всички са закъсали, без чушки и компот.

Демокрация настана в нашата страна,

мизерия ужасна чука на външната врата.

Европейска нация сме станали навред,

ала вървим все назад и по-назад, а не напред.

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??