8.10.2007 г., 8:37 ч.

България в ЕС 

  Поезия
784 0 7

България в ЕС

Безверие се стеле над нашия народ,

всички са закъсали, без чушки и компот.

Демокрация настана в нашата страна,

мизерия ужасна чука на външната врата.

Европейска нация сме станали навред,

ала вървим все назад и по-назад, а не напред.

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??