Омръзна ми от грозните нападки,
от хули зли, напразна суета...
От жалки помисли, словесни хватки,
покрили с рани моята душа...
Омръзна ми от злобата човешка,
от гордост и фалшива доброта,
надути фрази, парещи насмешки,
преливаща във нищо пустота...
Но слагам край! Животът ми е кратък!
Да го пилея нямам интерес...
Ще се усмихна и ще продължа нататък...
Напук на всички ЩЕ ЖИВЕЯ ДНЕС!
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados