25 may 2024, 17:03

Цар за народа 

  Poesía
102 2 1

Синът ,баща си на трона пита:

-Как ще стана аз крал

Със сърце в ръката свита

Или за народа живял

Живота си за народа ще заложа

защото по пътя всичко трябва да понесеш.

 

Готов съм аз Боже!

Ще избавя народа от леш

да знае народа къде отива

да градим своя гранит

нищо няма да оставя криво

и ще помним своя бит!

 

 

© Фатме Мустафа Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Буриме »

43 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??