May 25, 2024, 5:03 PM

Цар за народа 

  Poetry
101 2 1

Синът ,баща си на трона пита:

-Как ще стана аз крал

Със сърце в ръката свита

Или за народа живял

Живота си за народа ще заложа

защото по пътя всичко трябва да понесеш.

 

Готов съм аз Боже!

Ще избавя народа от леш

да знае народа къде отива

да градим своя гранит

нищо няма да оставя криво

и ще помним своя бит!

 

 

© Фатме Мустафа All rights reserved.

The work is a contestant:

Буриме »

43 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??