25.05.2024 г., 17:03 ч.

Цар за народа 

  Поезия
95 2 1

Синът ,баща си на трона пита:

-Как ще стана аз крал

Със сърце в ръката свита

Или за народа живял

Живота си за народа ще заложа

защото по пътя всичко трябва да понесеш.

 

Готов съм аз Боже!

Ще избавя народа от леш

да знае народа къде отива

да градим своя гранит

нищо няма да оставя криво

и ще помним своя бит!

 

 

© Фатме Мустафа Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Буриме »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??