Оставям те на свобода, защото
ще ти трябва, за да ме обичаш.
Ще ти трябва и един самотен остров,
на който във любов да ми се вричаш.
Отлетяха бързо всички влакове,
изплашени от нашето привличане.
В самотата и Луната гасне,
ако няма кой да я обича!
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados
поздрав мил и сърдечен за теб, Жулиета..