7.08.2012 г., 15:55 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
674 1 3

 

 

 

Оставям те на свобода, защото
ще ти трябва, за да ме обичаш.
Ще ти трябва и един самотен остров,
на който във любов да ми се вричаш.
Отлетяха бързо всички влакове,
изплашени от нашето привличане.
В самотата и Луната гасне,
ако няма кой да я обича!

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??