Прости ми! Aз тъй жестоко те осъдих,
тъй жестоко те наказах. В мислите си
те мразех, а в сърцето си те жалих.
Сякаш дяволът прокле ме да не виждам
пожар от цветове, да почерня всичко
зелено и да вярвам в нещо променено.
Прости ми! Aз съм по-лоша от тебе.
Не заслужавам да ми вярваш,
на заслужавам да ме имаш.
Всеки път се заричам, че
в теб е вината за всичко
- но лъжа е това!
Грозна и черна лъжа.
Прости ми, че не ти вярвам,
прости ми, че те обвинявам,
прости ми, че искам да те няма!
Прости ми, че предавах те
хиляди, хиляди пъти...
Прости ми - аз съм грешна,
черно сърце отвътре ме изгаря,
черни сълзи по лицето ми парят.
Мъка е всичко по мен,
мъка е всичко до мен.
Тази мъка
е мойта награда за туй, че
зарекох се да те мразя.
Не! Аз нямам право да плача,
нямам право на милост.
Прости ми! Излъгах се и всички излъгах.
Нека да страдам сега,
нека да падам и да се влача!
Аз го направих сама, аз си почерних
душата.
Прости ми! Защото аз не мога да си
простя.
© Натали Димова Todos los derechos reservados