16 jun 2007, 15:39

Целунах утрото 

  Poesía
807 0 8

            Целунах утрото

Целунах утрото. С надежда.
В очите му трепкаше изгрев червен.
Видях как във мен се оглежда.
Засмях се, очаквах го - новия ден.

Заспах на разсъмване - плаках насън.
Сълзи залепиха ми клепките с жал.
Едва ли е минал и час, а навън -
времето бързало.
Дъжд бе валял.

Пречистил зората.
И дал и прозрачност на детска мечта.
Сълзите измили ми бяха тъгата.
Целунах утрото. С чиста душа.

© Елена Леонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??