Целувка за сбогом,
оставам сама,
прегръдка и прошка
прозират в мойта душа.
Тръгваш си, пътят е твой,
в миналото ме оставяй,
заминавай от живота мой.
Ръце ледени протягам
да стоплиш сега,
да завиеш в длани
и мойта душа.
Но ти си тръгваш,
оставам сама!
И пътят е прашен...
оставам в прахта!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados