1.07.2008 г., 18:08 ч.

целувка за сбогом 

  Поезия » Любовна
567 0 1
 

Целувка за сбогом,

оставам сама,

прегръдка и прошка

прозират в мойта душа.

Тръгваш си, пътят е твой,

в миналото ме оставяй,

заминавай от живота мой.

 

Ръце ледени протягам

да стоплиш сега,

да завиеш в длани

и мойта душа.

Но ти си тръгваш,

оставам сама!

И пътят е прашен...

оставам в прахта!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??