6 dic 2011, 20:06

Целувки 

  Poesía » De amor
681 0 13

Толкова много целувки,

а  душите искат любов!

Търсят ръцете студени да стоплят,

сърцето иска живот!

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??