13 dic 2007, 14:54

Ценен екземпляр 

  Poesía » De amor
694 0 4
Пази го, той е ценен екземпляр
в кучкарника, препълнен с помияр до помияр...

А знаеш ли, че казват,
че мелезите имали сърце,
препълнено с любов,
дори и към жестоките ръце...

Аз мисля да си взема помияр,
а ти пази и стискай
твоя ценен екземпляр!

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??