13.12.2007 г., 14:54 ч.

Ценен екземпляр 

  Поезия » Любовна
691 0 4
Пази го, той е ценен екземпляр
в кучкарника, препълнен с помияр до помияр...

А знаеш ли, че казват,
че мелезите имали сърце,
препълнено с любов,
дори и към жестоките ръце...

Аз мисля да си взема помияр,
а ти пази и стискай
твоя ценен екземпляр!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??