Dec 13, 2007, 2:54 PM

Ценен екземпляр 

  Poetry » Love
695 0 4
Пази го, той е ценен екземпляр
в кучкарника, препълнен с помияр до помияр...

А знаеш ли, че казват,
че мелезите имали сърце,
препълнено с любов,
дори и към жестоките ръце...

Аз мисля да си взема помияр,
а ти пази и стискай
твоя ценен екземпляр!

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??