13 дек. 2007 г., 14:54

Ценен екземпляр 

  Поэзия » Любовная
750 0 4
Пази го, той е ценен екземпляр
в кучкарника, препълнен с помияр до помияр...

А знаеш ли, че казват,
че мелезите имали сърце,
препълнено с любов,
дори и към жестоките ръце...

Аз мисля да си взема помияр,
а ти пази и стискай
твоя ценен екземпляр!

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??