19 ene 2022, 10:43  

Невинност 

  Poesía
233 1 2

Да се скриеш - нищо ти не коства -

животни и пейзажи - колко щеш,

но да избереш цветето с невинност -

това е смелостта на кораба,

останал за векове на дъното,

където рибите с отворени очи

търсят най-висшето създание,

за да нахранят своята утроба,

без да подозират,че човек,

скрит зад образа на цвете

търси своята невинност.

 

 

 

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??