30 may 2009, 8:06

Чадър 

  Poesía
325 0 0

 

                  ЧАДЪР

 

Като свещ огрява старата луна.

На пръсти идва есента златиста.

Дъждът посява своите зърна.

Асфалт блести целия  в маниста.

 

Забравен на пейката лежи чадър,

мастилени сълзи в нощта пролива.

За хората до днес беше така добър.

Сега под него спи враната креслива.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??