30 sept 2015, 22:08

Чай и премълчано 

  Poesía » De amor
342 0 0

Чай и премълчано

 

Очукан и преминал трети шлайф,

пак искам преживяно да споделям

с теб - старата любов - пред чаша чай -

какво постигнах, що си дала-взела.

 

Започваме със службата нали ? -

кой в глуха линия, кой дерайлирал.

Броим в гърба забитите стрели.

След туй - семейство (то се подразбира).

 

Какво намирах в този конформист,

така стандартен, предсказуем, скучен ?”

Шамари е обирала на бис -

на дипломация не се научи.”

 

Не знам как стана тъй, че дойде ден

и между нас се вдигна бариера -

щом с теб съм бил, не съм от вкус лишен

или под летвата на твой критерий.

 

Тя все е свежа - люляче през май.”

Солиден е, със него не пропадаш.”

Утайката във чашите за чай

неказаните мисли ще изстрада.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??