25 nov 2017, 18:11

Чаках те 

  Poesía
279 0 4

Чаках те!

 

 

Чаках те...след толкова години,
чаках те-да прекрачиш моя праг,
да ме откриеш сред многото жени...
колко много обич насъбрах!
На теб искам да я дам,
от есенна дъга родена,
малко побеляла и сама,
още носи своя плам!
Виж!Мъглата се разпръсва,
в утрото на моята надежда,
тая малка светлинка,
мечтите ми към теб повежда!
Остави ли кътче - да се спра,
ще ме приемеш ли в прегръдка?
Чакаш ли и ти,
в есента ни закъсняла,
ще отговориш ли?
- Чаках те и аз... ела,
при мен и... остани!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??