Чаках те толкова
дълго време, а ти
така и не се появи.
Чаках те, стоях до
телефона в очакване
ти да звъннеш,
очаквах да чуя твоя
глас, да чуя смеха ти,
мили мой.
Чаках те, но ти така
и не се появи. Чаках
толкова дълго време,
но ти не дойде.
Чаках, да, чаках те, много
време, чаках и не спирах
да чакам. Чаках те на
гарата, на пристанището,
качих на се на кораба,
очаквайки,
да те срещна.
Толкова си близо, а не
мога да те усетя, толкова
далеч и пак не успях
да те открия.
Чаках те толкова дълго
време, чаках и не спирах,
не си тръгвах. Чаках те
много време, но този път,
ти се появи – красив, безумен
и изморен, обичам те, скъпи.
© Надя Димитрова Todos los derechos reservados