19.01.2018 г., 22:33 ч.  

Чаках те 

  Поезия » Любовна
378 0 0

Чаках те толкова

дълго време, а ти

така и не се появи.

Чаках те, стоях до
телефона в очакване 
ти да звъннеш,

очаквах да чуя твоя 
глас, да чуя смеха ти,
мили мой.

Чаках те, но ти така 
и не се появи. Чаках 
толкова дълго време, 
но ти не дойде.

Чаках, да, чаках те, много
време, чаках и не спирах 
да чакам. Чаках те на

гарата, на пристанището,

качих на се на кораба,

очаквайки,
да те срещна.

Толкова си близо, а не
мога да те усетя, толкова
далеч и пак не успях
да те открия.

Чаках те толкова дълго 
време, чаках и не спирах,
не си тръгвах. Чаках те 

много време, но този път,

ти се появи – красив, безумен

и изморен, обичам те, скъпи.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??