17 sept 2010, 19:38

Чаках те 

  Poesía » Otra
544 0 1

Чаках те.

Часовникът бавно

отмерваше времето,

в което те няма.

Чаках те.

Сълзите ми бликаха

заради теб

и в измамна илюзия

потъва лицето ти,

и стрелкат се

в необятното

мислите,

и не е като преди.

Чаках те.

А в очакването е

съблазънта.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Защото изразявам емоцияа тя не може да се ограничи от рамкимерси за мнението
Propuestas
: ??:??