17.09.2010 г., 19:38 ч.

Чаках те 

  Поезия » Друга
584 0 1

Чаках те.

Часовникът бавно

отмерваше времето,

в което те няма.

Чаках те.

Сълзите ми бликаха

заради теб

и в измамна илюзия

потъва лицето ти,

и стрелкат се

в необятното

мислите,

и не е като преди.

Чаках те.

А в очакването е

съблазънта.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защото изразявам емоцияа тя не може да се ограничи от рамкимерси за мнението
Предложения
: ??:??