17 сент. 2010 г., 19:38

Чаках те 

  Поэзия » Другая
585 0 1

Чаках те.

Часовникът бавно

отмерваше времето,

в което те няма.

Чаках те.

Сълзите ми бликаха

заради теб

и в измамна илюзия

потъва лицето ти,

и стрелкат се

в необятното

мислите,

и не е като преди.

Чаках те.

А в очакването е

съблазънта.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Защото изразявам емоцияа тя не може да се ограничи от рамкимерси за мнението
Предложения
: ??:??